Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

403711579 737346675090165 8336341665954425858 nУ переддень відзначення Дня працівників сільського господарства Козелецький селищний голова Валентин Бригинець, заступник селищного голови з фінансово-економічних та соціальних питань Микола Гарбуз, голова Козелецької місцевої організації професійної спілки працівників агропромислового комплексу Олена Книш подякували аграріям за нелегку, наповнену випробуваннями але таку важливу для кожного громадянина, кожної громади, країни працю, допомогу і підтримку ЗСУ. 
 
Бажаючи якнайшвидшої перемоги над окупантами, плідної праці на мирній, родючій українській землі, вони вручили відзнаки Козелецької селищної ради та Козелецької місцевої організації професійної спілки працівників агропромислового комплексу кращим працівникам галузі. 
 
На сьогодні в громаді налічується більше 60 суб’єктів господарювання, що провадять свою діяльність в галузі сільського господарства, зокрема 32 фермерські господарства, обробляється близько 27 тисяч гектарів землі, вирощуються як зернобобові так і бульбоплоди. Три сільськогосподарські підприємства громади спеціалізуються на тваринництві. За 10 місяців поточного року аграрії сплатили понад 3860 тис. грн за користування земельними ділянками комунальної власності та 5690 тис. грн єдиного податку.
 
За вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу, високий професіоналізм, значні трудові досягнення, самовіддану працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства Подяку Козелецької селищної ради оголошено:
 
Колективу підприємства ТОВ «АР Козелець»;
 
Колективу підприємства ТОВ «Агроленд-Петрівське».
 
За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток аграрної галузі та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства Подяку Козелецької селищної ради оголошено:
 
Лобану Владиславу Миколайовичу – водію СТОВ «Полісся»;
 
Білинському Андрію Степановичу Бригадиру на дільницях основного виробництва ТОВ «Данівське»;
 
Дмитренку Ігорю Анатолійовичу трактористу-машиністу ТОВ «Сираївське»;
 
Косому Роману Володимировичу інженеру ФГ «Продовольча компанія «Агродар»;
 
Пищолці Василю Миколайовичу трактористу ПП «Агрофірма Гладківське».
 
Загальний відділ Козелецької селищної ради
 
 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

president rada kmu chor chern Dija  LogoAUCwebDSYO

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.