Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
Запрошуємо жителів громади, представників інститутів громадянського суспільства* взяти участь у громадському обговоренні змін найменувань (перейменування) вулиць, провулків громади, назви яких пов’язані з державою агресором чи історією російської імперії та СРСР.
 
Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Порядку найменування та перейменування об’єктів топоніміки та інших об’єктів, що знаходяться на території Козелецької селищної ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету селищної ради від 10 січня 2023 року № 714-46/VIII, розпорядження Козелецького селищного голови від 31.10.2023 року № 337 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків населених пунктів селищної ради», Протоколів засідання комісії з питань топоніміки, встановлення, обліку та демонтажу пам’ятників, пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території Козелецької селищної ради від 21.09.2023 року № 2, від 24.10.2023 № 4 та для залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо перейменування вулиць і провулків, врахування думки громади під час ухвалення відповідного рішення пропонується змінити назви (перейменувати) наступним вулицям:
 
Електронна консультація з громадськістю буде тривати до 31 грудня 2023 року та передбачає:
 
• 1 етап — 01 листопада – 30 листопада 2023 р. — збір пропозицій від представників громадськості щодо нових назв для об’єктів топоніміки, які виносяться на громадське обговорення щодо їх перейменування відповідно до переліку згідно опитувального листа.
 
Пропозиції від представників громадськості щодо нових назв для вулиць, провулків, що пропонуються для перейменування та виносяться на громадське обговорення у формі електронних консультацій з громадськістю щодо приймаються з 01 листопада до 30 листопада 2023 р. на адресу: сел.Козелець, вул.Соборності, б.27, або на е-пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ця електронна адреса також використовується для консультацій з питань, винесених на громадські обговорення.
 
• 2 етап — 01 листопада – 14 грудня 2023 року — опрацювання зібраних пропозицій комісією з питань топоніміки, встановлення, обліку та демонтажу пам’ятників, пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території селищної ради та надання рекомендацій.
 
• 3 етап — 16 грудня – 31 грудня 2023 року — громадське обговорення щодо варіантів назв, які пропонується присвоїти вулицям, провулкам населених пунктів Козелецької селищної ради з урахуванням пропозицій від представників громадськості та рекомендацій Комісії.
 
Усі пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
 
Контактна особа: Мельник Оксана Володимирівна, провідний спеціаліст із загальних питань та контролю загального відділу селищної ради (сел.Козелець, вул.Соборності, б.27, ІІІ поверх, праве крило, к.318), тел. (063) 461-70-82. Консультації надаються в робочий час (понеділок – четвер з 08 до 17 години; п’ятниця - з 08 до 16 години).
 
Результати громадського обговорення буде оприлюднено впродовж 14 днів після його завершення на офіційному сайті Козелецької селищної ради.
 
*Надати свої пропозиції щодо перейменування вулиць і провулків Козелецької селищної ради можуть фізичні, юридичні особи та громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.