Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

451279396 889822599842571 2003341283494937424 nШановні бухгалтери громади!
 
Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем бухгалтера. Ця професія є найважливішою у сфері управління фінансами. Вона складна і багатогранна, вимагає від спеціаліста максимальної зосередженості та уваги. Адже включає в себе не лише роботу з числами та фінансовими звітами, а й аналіз економічної діяльності підприємства, установи чи організації, що дозволяє ухвалювати обґрунтовані управлінські рішення.
 
Саме бухгалтери забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів. Від вашої енергії та наполегливості залежить ефективний розвиток кожного підприємства.
 
Переконаний, що ваш професіоналізм, досвід, високі моральні якості та наполегливість сприятимуть подальшому впровадженню високих стандартів бухгалтерської справи, забезпечать ефективне та раціональне використання місцевих та державних коштів.
 
Дякую вам за щоденну сумлінну працю, професіоналізм. Бажаю вам міцного здоров’я, фахової майстерності, терпіння вам у розрахунках і більше хороших новин у галузі фінансів, злагоди та добробуту. Зберігайте баланс і гармонію як на роботі, так і в сім'ї!
 
З повагою Козелецький селищний голова
Валентин Бригинець
 
 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

president rada kmu chor chern Dija  LogoAUCwebDSYO

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.