|
4
|
Кількість (обсяг) предмета закупівлі
|
Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037 – 670 кг; капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту – 480 кг; морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035 – 660 кг; буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033 – 700 кг; цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234 – 732 кг; огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247 – 315 кг; помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246 – 295 кг; перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659 – 145 кг; лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, вищого сорту – 102 кг; яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, рожеві види плодів, ДСТУ 8133 – 1150 кг; груші середньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм – 600 кг; банани свіжі, ґатунок другий, світло-зелені, від 14 см, діаметр плоду не більше 4 см – 1400 кг; апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту – 850 кг; мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см – 830 кг.
|
|
5
|
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
|
Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати нормативним актам (державним стандартам/(умовам) / технічним регламентам / нормам), вимогам чинного санітарного законодавства України, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» № 305 від 24.03.2021 р., Закону України «Про дитяче харчування» № 142-V від 14.09.2006 р.
|
|
8
|
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі
|
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена із застосуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом МЕРТУ від 18.02.2020 № 275, шляхом здійснення пошуку загальнодоступної інформації про ціни на подібні товари, що міститься в мережі інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.
|