Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

Україна

КОЗЕЛЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

05 липня 2024 року

сел. Козелець

№ 2868-83/VIII

Про надання адресної одноразової грошової допомоги

Відповідно до Програми надання адресної одноразової грошової допомоги на 2024 рік, затвердженої рішенням двадцять дев’ятої сесії Козелецької селищної ради восьмого скликання від 24 листопада 2023 року № 21-29/VIIІ, розглянувши звернення громадян: Булки В.Ф., Коваленка О.М., Вовка С.М., Лисенко С.А., Галицької Л.І., Галагана О.Г., керуючись Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

  1. Виплатити адресну одноразову грошову допомогу:

- Булці Василю Федоровичу, який проживає за адресою: с. Тарасів, вул.*** на відновлення пам’ятника сину (Булці О.В.), який був пошкоджений внаслідок падіння дерева під час буревію (02.06.2024 р.) в сумі 2 000,00 грн.

  1. Виплатити адресну одноразову грошову допомогу:

- Коваленку Олександру Михайловичу, який проживає за адресою: с. Омелянів, вул.*** на лікування після поранення під час безпосередньої участі у заходах для забезпечення оборони України у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України в сумі 6 000,00 грн.;

- Вовку Сергію Миколайовичу, який проживає за адресою: с. Патюти, вул.*** на лікування після поранення під час безпосередньої участі у заходах для забезпечення оборони України у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України в сумі 6 000,00 грн.

  1. Виплатити адресну одноразову грошову допомогу:

- Лисенко Світлані Анатоліївні, яка проживає за адресою: с. Данівка, вул.*** – матері Лисенка Андрія Петровича, який загинув під час безпосередньої участі у заходах для забезпечення оборони України у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України в сумі 12 000,00 грн.

  1. Виплатити адресну одноразову грошову допомогу:

- Галицькій Людмилі Іванівні, яка проживає за адресою: сел. Козелець, вул.*** на лікування онкозахворювання в сумі 4 000,00 грн.;

- Галагану Олександру Григоровичу, який проживає за адресою: с. Патюти, вул.*** на лікування онкозахворювання в сумі 4 000,00 грн.

  1. Головному бухгалтеру відділу соціального захисту населення селищної ради провести відповідні розрахунки.

Голова Валентин БРИГИНЕЦЬ

 

 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.