Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

Україна

КОЗЕЛЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

05 липня 2024 року

сел. Козелець

№ 2871-83VIII

Про затвердження висновку органу

опіки та піклування про доцільність

встановлення опіки та призначення опікуна

над Лозою Сергієм Володимировичем

Керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 55, 58, 63 Цивільного кодексу України, розглянувши пропозиції органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Козелецької селищної ради, виконавчий комітет вирішив:

  1. Затвердити висновок про доцільність встановлення опіки та призначення опікуна над Лозою Сергієм Володимировичем, який є особою з інвалідністю І «Б» групи та визнаний судом недієздатним (додається).
  2. Вважати доцільним призначити опікуном над Лозою Сергієм Володимировичем його брата – Лозу Володимира Володимировича.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу соціального захисту населення селищної ради Сікачову В.З.

Голова Валентин БРИГИНЕЦЬ

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету

Козелецької селищної ради

від 05 липня 2024 року № 2871-83/VIII

ВИСНОВОК

органу опіки та піклування про доцільність встановлення опіки та призначення опікуна над Лозою Сергієм Володимировичем, який є особою з інвалідністю І «Б» групи та визнаний судом недієздатним

         Розглянувши заяву та додані документи громадянина Лози Володимира Володимировича, *** р.н, який проживає за адресою: сел. Козелець, вул.*** щодо доцільності призначення його опікуном над рідним братом Лозою Сергієм Володимировичем, *** р.н., встановлено, що згідно Довідки медико-соціальної експертної комісії гр. Лоза Сергій Володимирович є особою з інвалідністю I «Б» групи. Довідка видана безстроково.

Рішенням Козелецького районного суду Чернігівської області від 25.12.2007 року Лоза Сергій Володимирович визнаний недієздатним.

Виходячи з вищевикладеного, на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї, враховуючи те, що Лоза Володимир Володимирович проживає разом зі своїм братом Лозою Сергієм Володимировичем та здійснює за ним постійний догляд, Орган опіки та піклування при виконавчому комітеті Козелецької селищної ради вважає за доцільне призначити Лозу Володимира Володимировича опікуном над його рідним братом Лозою Сергієм Володимировичем.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Людмила НАБІЛЬСЬКА

 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.