Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

Україна

КОЗЕЛЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виконавчий комітет 

РІШЕННЯ

05 липня 2024 року

сел. Козелець

№ 2873-83/VІІІ

Про надання статусу дитини, яка

постраждала внаслідок воєнних дій

та збройних конфліктів, Красник А.І.

Відповідно до статті 30 Закону України «Про охорону дитинства», Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 року № 268 (зі змінами від 01 червня 2023 року № 547), розглянувши заяву КРАСНИКА Ігоря Володимировича, *** року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: сел. Козелець, вул.*** Чернігівського району Чернігівської області, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті селищної ради (Протокол № 11 від 28 червня 2024 року), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:        

  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній КРАСНИК Аделіні Ігорівні, *** року народження (свідоцтво про народження серія ***, видане *** року), яка зареєстрована та проживає за адресою: сел. Козелець, вул.*** Чернігівського району Чернігівської області.

Малолітня КРАСНИК Аделіна Ігорівна, *** року народження, зазнала психологічного насильства. (Висновок оцінки потреб сім’ї, виданий відділом соціального захисту населення Козелецької селищної ради від 07 червня 2024 року).

  1. 2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Золотаревську О.О.

Голова Валентин БРИГИНЕЦЬ

 

 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.