Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

Шановні жителі та гості громади!
 
smittiaЗа повідомленням КП «Козелецьводоканал» селищної ради, у міскому парку, поблизу танцювального майданчика, працівники комунального підприємства змушені вже вчетверте вивозити сміття, щоб у центрі Козельця не утворювалося стихійне сміттєзвалище.
 
Просимо дотримуватися правил благоустрою та не смітити в громадських місцях. Адже ви хочете ходити чистими вулицями, відпочивати на природі в парку з дітьми без сміття поруч? Переконані, ваші відповіді, будуть стверджувальними.
 
Проте, щоб у селищі було завжди затишно, чисто, своєчасно прибиралося та щоденно вивозилося сміття, мають дбати не лише місцева влада та комунальні служби, а й усі жителі громади. Конституція України (ст.13) визначає: «Власність не повинна використовуватися на шкоду людині та суспільству», тобто кожен житель, який, напприклад, купив їжу в упаковці чи воду в ПЕТ-пляшці, стає власником тари та харчових відходів і, відповідно, має турбуватися про те, щоб відходи його життєдіяльності не завдавали шкоди навколишньому середовищу та об’єктам благоустрою місцевості.
 
Небайдужих жителів просимо повідомляти про порушників благоустрою. Якщо ви помітили, що хтось привіз сміття автомобілем, викидає його в місцях не призначених для цього, записуйте номер авто, фотографуйте та повідомте за номером телефону (096)-557-14-38.
 
Нагадуємо, що відповідно до ст. 152 КУпАП порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 гривень) та на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 гривень).
 
Пам’ятайте! У статті 68 Конституції України зазначено: «Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності».
 
Загальний відділ Козелецької селищної ради
 
 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

president rada kmu chor chern Dija  LogoAUCwebDSYO

 

 Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.