Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

Відділ проектування, містобудування, архітектури та ЖКГ селищної ради оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану та плану зонування території с.Савин Козелецької селищної ради Чернігівського району, Чернігівської області.

Проєкти документів розроблені відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні», рішення Козелецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області від 09.06.2023 р. № 62-23/VІII «Про стратегічну екологічну оцінку генерального плану та плану зонування населеного пункту с.Савин Чернігівського району, Чернігівської області».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування - Козелецька селищна рада.

Строк громадського обговорення Звіту та подачі зауважень і пропозицій, складає 30 днів від дати її публікації та розміщення повідомлення, з 04 березня 2024 року до 03 травня 2024 року.

Зауваження і пропозиції, до зазначеного проєкту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації, подаються до виконавчого комітету Козелецької селищної ради в письмовій формі та електронному вигляді за адресою: Україна, 17000, Чернігівська область, Чернігівський район, смт Козелець, вул.Соборності, б.27.

З графічною частиною проєкту містобудівної документації «Звіт про стратегічну екологічну оцінку генерального плану та плану зонування території с.Савин Козелецької селищної ради Чернігівського району, Чернігівської області» можна ознайомитися у відділі проектування, містобудування, архітектури та ЖКГ селищної ради з понеділка до четверга з 8.00 до 13.00 год. та з 14.00 до 17.00 год, у п’ятницю з 8 до 13.00 год. та з 14.00 до 16.00 год. за адресою: смт. Козелець, вул.Соборності, б.27, ліве крило, ІІ поверх, кабінет 220.

Контактна особа: начальник відділу проектування, містобудування, архітектури та ЖКГ – Олександр Науменко, тел. (096) 064-77-71, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - виконавчий комітет Козелецької селищної ради.

Документи, винесені для консультацій з громадськістю: 

Звіт про стратегічну екологічну оцінку генерального плану та плану зонування території села Савин Чернігівського району Чернігівської області (pdf)

Пояснювальна записка до Плану зонування (зонінгу) с.Савин (pdf)

Зміни до плану зонування території (зонінгу)с.Савин (pdf)

Зміни до генерального плану с.Савин Чернігівського району Чернігівської області (pdf)

Зміни до розділу "Інженерно-технічні засади цивільного захисту до генерального плану с.Савин" (pdf)

Генеральний план с.Савин Козелецького району Чернігівської області (doc)

 

 

 

 

 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.