Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Україна

КОЗЕЛЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

09 серпня 2024 року

сел. Козелець

№ 2907-85/VIII

Про надання дозволу на проведення

благоустрою гр. Сидоренку О.В.

Відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», рішення шостої сесії Козелецької селищної ради восьмого скликання від 04.10.2017 року № 06-6/VIII «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях Козелецької селищної ради», розглянувши заяву та додані документи гр. Сидоренка Олексія Володимировича від 05.08.2024 року, керуючись статтями 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:

  1. Надати дозвіл на проведення благоустрою гр. Сидоренку Олексію Володимировичу на території прилеглій до земельної ділянки з кадастровим номером ***, що знаходяться у власності гр. Сидоренка Олексія Володимировича, згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 228172964 від 15.10.2020 року, відповідно до наданого плану благоустрою, за власні кошти.
  2. Гр. Сидоренку Олексію Володимировичу при проведенні вищевказаних робіт та подальшій експлуатації території дотримуватись Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях Козелецької селищної ради, Закону України «Про дорожній рух», Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 року № 1306.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань будівництва, ЖКГ та комунальної власності Моцьора В.В.

Заступник селищного голови Олена ЗОЛОТАРЕВСЬКА

 

 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

 

 Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.