Козелецька селищна рада

Найвища честь - благо народу

Меню

449773752 881335520691279 8616761011643494703 nЗа повідомленням комунальників часте відключення електроенергії негативно вплинуло на роботу електронної системи забезпечення свердловини № 3, вивівши обладнання з ладу та позбавивши частину споживачів питної води.
 
На сьогодні працівники КП «Козелецьводоканал» усунули аварійну ситуацію з водопостачанням, що виникла на вихідних. Зокрема їм вдалось відновити пошкодження автоматизованої системи забезпечення свердловини № 3, проте, враховуючи частоту відключень електроживлення, гарантувати безперебійну її роботу не можливо.
 
Водопостачання селища Козелець та села Сивухи здійснюється за рахунок трьох артезіанських свердловин, розміщених по вул.Селянська в сел.Козелець (№ 1, № 2) та с.Сивухи (№ 3).
 
Свердловини №1 та № 2 забезпечують постачання води до половини домогосподарств сел.Козелець, решта споживачів селища Козелець та села Сивухи обслуговується за рахунок артезіанської свердловини № 3.
 
Свердловини № 1 та № 2 мають резерв води об’ємом 130 кубічних метрів. У разі відключення електроенергії ці свердловини здатні забезпечити споживачів водою на 3-4 години. Проте свердловина № 3 такого резерву не має.
 
Для запобігання таким аварійним ситуаціям селищна рада повторно звернулась до Чернігівської ОВА та АТ «Чернігівобленерго» з проханням не відключати повітряну лінію електропередачі, що живить два об’єкти критичної інфраструктури – КНП «Козелецька ЛІЛ» та свердловину № 3.
 
Зазначаємо, що у разі довготривалої відсутності електроенергії безперебійну, стабільну роботу водогону та каналізаційної системи селища забезпечуватимуть генератори потужністю 32-60 кВт, які знаходяться у КП «Козелецьводоканал» селищної ради.
 
Селищна рада перепрошує за тимчасові незручності.
За інформацією КП "Козелецьводоканал" Козелецької селищної ради
 
 

Анонси і оголошення

Голосування

Чи сподобався Вам сайт

Дуже сподобався - 73%
Так собі - 11%
Не сподобався - 16%

Всього голосів: 163
The voting for this poll has ended on: грудня 20, 2017

president rada kmu chor chern Dija  LogoAUCwebDSYO

Офіційний сайт © 2024 Козелецька селищна рада Всі права захищено.